Vrienden

Ons doel is het toveren van een glimlach op het gezicht van kinderen met kanker. Door hen een onbezorgde vakantie aan te bieden vol leuke activiteiten, momenten van rust, heerlijk eten en samen zijn met het gezin, proberen wij deze glimlach op het gezicht te toveren.

 

Door op meer momenten in het jaar een korte vakantie aan te bieden, willen wij meer gezinnen de mogelijkheid bieden even tot rust te komen. Even nieuwe energie tanken, genieten van elkaar als gezin en even vergeten in welke situatie zij zich bevinden. In 2016 is dit project gestart en biedt de stichting volledig verzorgde midweken en weekenden aan. Deze korte vakanties worden volledig naar behoefte van het gezin worden ingevuld.

Om deze momenten te realiseren zijn wij op zoek naar Vrienden van Stichting Lob'Star. Door uw bijdrage wordt het voor ons mogelijk kinderen met kanker een onvergetelijke vakantie te bezorgen samen met het gezin. Steun ons daarom en help mee om die glimlach te toveren op het gezicht van een kind met kanker!