Vrienden

Ons doel is het toveren van een glimlach op het gezicht van kinderen met kanker. Door hen een onbezorgde vakantie aan te bieden vol leuke activiteiten, momenten van rust, heerlijk eten en samen zijn met het gezin, proberen wij deze glimlach op het gezicht te toveren.

Al 9 jaar zien en horen wij hoe waardevol deze week is voor de gezinnen die er gebruik van maken. Vandaar dat wij de keus maken om meer gezinnen deze mogelijkheid te bieden. Daarbij willen wij ons meer richten op de vraag vanuit de doelgroep. Het is simpelweg niet altijd mogelijk om in augustus deel te nemen aan een vakantie. Dit kan komen door het behandeltraject waar het kind zich in bevindt, of simpelweg door de korte levensverwachting.

Door op meer momenten in het jaar een korte vakantie aan te bieden, willen wij meer gezinnen de mogelijkheid bieden even tot rust te komen. Even nieuwe energie tanken, genieten van elkaar als gezin en even vergeten in welke situatie zij zich bevinden. In 2016 zal dit project starten en zal de stichting naast de week in augustus ook midweken en weekenden gaan aanbieden. Deze korte vakanties zullen volledig naar behoefte van het gezin worden ingevuld.

Om deze extra momenten te realiseren zijn wij op zoek naar Vrienden van Stichting Lob'Star. Door uw bijdrage wordt het voor ons mogelijk kinderen met kanker een onvergetelijke vakantie te bezorgen samen met het gezin. Steun ons daarom en help mee om die glimlach te toveren op het gezicht van een kind met kanker!