Projectteam

De organisatie van de vakantieweek is in handen van de projectleider en een team van vrijwilligers. Zij heeft contact met de locatie waar we tijdens de week verblijven, heeft gesprekken met lokale bedrijven en maakt het programma voor de hele week. Dit alles in goed overleg met het bestuur van Stichting Lob’Star.

Tijdens de vakantieweek in augustus zijn wij dagelijks met een fantastisch team van gemiddeld 15 vrijwilligers in touw. Samen zetten we de schouders eronder en zorgen we dat de gezinnen een week lang zonder zorgen kunnen genieten. We hebben allemaal hetzelfde doel; een glimlach toveren op het gezicht van kinderen met kanker, maar ook op het gezicht van hun broertjes, zusjes en ouders. De ouders krijgen de mogelijkheid om even energie bij te tanken en ervaringen te delen met andere ouders.

Het programma wordt ieder jaar opnieuw samengesteld. Hierbij wordt gekeken naar de evaluatiepunten van voorgaande jaren en de samenstelling van de gezinnen die de week zullen bezoeken. Op deze manier willen wij een programma aanbieden dat voor iedereen toegankelijk is en waar zowel jong als oud een geweldige week beleeft. Een klein beeld van het programma is te zien in onze filmpjes van voorgaande jaren.