Vakantieweek

Lob'Star Vakantieweek 2016
Van 30-7 t/m 5-8 2016 vond de Lob'Star vakantieweek plaats, bij Abdij Rolduc te Kerkrade. 9 gezinnen hebben een week lang nieuwe energie kunnen opdoen, contact kunnen hebben met lotgenoten en hebben weer even kunnen genieten. Dankzij al onze vrijwilligers en sponsoren was ook dit een onvergetelijke week! Samen toveren we een glimlach op het gezicht van kinderen met kanker!


 

Lob'Star Vakantieweek 2015
Van zaterdag 8 augustus t/m vrijdag 14 augustus 2015, vond voor de 9de keer de Lob'Star Vakantieweek plaats. Een week waarin 9 kinderen met kanker en hun gezin, even konden ontspannen en de waan van alle dag even konden vergeten. Na de aankomst was het tijd voor het grote verkennen van de locatie en het kennismaken met de andere gezinnen en vrijwilligers. Op zondag begon toen echt de vakantieweek met een boordevol programma voor jong en oud.


De kinderen en ouders hebben ook dit jaar weer enorm genoten van de verschillende onderdelen. Een bezoekje aan Valkenburg, lasergamen, heerlijk eten, fijne gesprekken met elkaar, voldoende vrijwilligers om de kinderen te entertainen en een week echt even genieten!

Dit jaar werd de vakantieweek door de gezinnen beoordeeld met een 9! Een geweldige score die aangeeft dat het ons ook dit jaar is gelukt om de kinderen en ouders een onvergetelijke week te bezorgen. Hieronder een korte impressie van een geweldige week!

 

Lob'Star Vakantieweek 2014
Op zaterdag 2 augustus t/m vrijdag 8 augustus kwamen 10 gezinnen aan bij Abdij Rolduc in Kerkrade. Na een korte kennismaking ging het programma van start en werden de gezinnen ondergedompeld in de Limburgse gastvrijheid. Samen met ons geweldige team van vrijwilligers, hebben wij de kinderen en ouders een onvergetelijke week bezorgt.Een week waarin werd gelachen en soms met een traan werd genoten. Ook dit jaar konden wij weer rekenen op een bijdrage van onze vaste sponsoren. Zo werd een dag naar Valkenburg, bioscoop bezoek, bezoek aan de dierentuin en nog vele andere activiteiten mogelijk gemaakt voor de gezinnen. Bekijk hieronder een impressie van de vakantieweek 2014