MEERSEN IN HARMONY

Vrijdag 29 juni 20918 Kasteel Vliek Ulestraten

Het eerste lustrum is een feit: de vijfde editie van het zomeravond openluchtconcert 'Meerssen in Harmony'  georganiseerd door de Kiwanis Meerssen komt er aan !
Op 29 juni 2018 bent u an harte welkom op de inmiddels bekende unieke, sfeervolle  locatie: de binnenplaats van Kasteelhoeve Vliek te Ulestraten.Het programma voor dit jaar wordt weer geheel ingevuld met artiesten uit ons eigen Zuid-Limburg:

Jack Vinders & Duo Delicanto 

Jack Vinders uit Kerkrade is een veelzijdig cabaretier, acteur, liedjesschrijver, columnist, maar bovenal zanger. Duo Delicanto bestaat uit Tessa Kokkelkoren, bekend zangeres en pianist Jo Heusschen. Zij putten uit een breed repertoire, waaronder ook eigen songs. 

Zij worden muzikaal ondersteund door Fanfare  St. Martinus uit Geulle. 

De goede doelen van Kiwanis staan altijd in het teken van kinderen. Afgelopen jaar konden ze dankzij sponsors en bezoekers  € 6500 uitreiken aan Health Foundation Limburg voor onderzoek bij jongeren met psychische aandoeningen.                                               

U bent van harte welkom vanaf 17.30 uur. De muzikale voorstelling begint om 20.15 uur. De bar is voorafgaand, tijdens de pauze en voor de borrel na afloop geopend.

 

Kaarten kosten  € 25,-  in de online voorverkoop, via: www.ticketkantoor.nl/shop/kiwanis  of  www.kiwanis.nl/meerssengloriette


Kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling kosten € 30,-. Denkt u er over sponsor te worden van ons evenement? Dat kan!

Business to Business faciliteren wij door sponsors de mogelijkheid te bieden van een ‘walking dinner’ tussen 18.00-20.00 uur in de historische Tiendschuur van Vliek.

Graag tot ziens en hartelijke groet,

 

KIWANIS MEERSSEN-GLORIETTE

 

                

Terug naar nieuws overzicht