TOEKOMST LOB'STAR

Het Lob’Star vakantiehuis
Een lonkend perspectief naar de toekomst!
Stichting Lob’Star viert dit jaar haar 15 jarig jubileum. Ons doel; gezinnen met kinderen met kanker even uit de waan van alledag halen, even energie tanken, even onderdompelen in een warm bad van verrassende bourgondische gastvrijheid op een bijzondere Limburgse locatie.  
Lees verder

BS HET KOMPAS

Mooie actie van Het Kompas!
Basisschool Het Kompas uit Oost-Souburg haalt € 1.000,- op voor Lob'Star. De school koos voor ons omdat Stijn, leerling uit groep 5, die afgelopen jaren vocht tegen leukemie, bij ons heeft genoten van een heerlijke Lob'Star vakantieweek. Namens de hele Lob'Star familie; grote dank!

Lees verder

MIDWEKEN EN WEEKENDEN 2019 GROOT SUCCES!

De actie om in de herfstvakantie van 2019 gezinnen met kinderen met kanker een speciaal arrangement aan te bieden is een groot succes!

Lees verder

BS ST. URSULA

Sponsorloop levert prachtig resultaat op!
Tijdens een grote sponsorloop op de baan van Rolduc hebben de kinderen van BS st. Ursula uit Kerkrade een geweldig bedrag bij elkaar gelopen. Door deze mooie actie hebben de st. Wensambulance en Lob'Star beiden een bedrag van € 1603,- mogen ontvangen. Geweldig en heel hartelijk dank!

Lees verder

BENEFIETCONCERT ST. WE HAVE A DREAM

BENEFIETCONCERT LEVERT € 2.500 OP!
Een droom die nu al zo een geweldig bedrag oplevert daar kunnen wij de intiatiefnemers, Dyonne en Teresa, alleen maar mee complimenteren. Fantastisch dat ik uit handen van beide dames die mooie cheque in ontvangst mag nemen. Ook langs deze weg nogmaals een groot dankjewel namens de Lob'Star familie en veel succes met het volgende concert!
 
Lees verder