DROOM LOB’STAR LODGE BLIJFT ONVERMINDERD IN STAND!

DROOM LOB’STAR LODGE BLIJFT IN STAND!
Het bestuur van Lob’Star en haar adviseurs heeft tijdens haar laatste bestuursvergadering ook uitvoerig van gedachten gewisseld over de toekomst van Lob’Star.

 

Lees verder

Wegens Corona geen vakanties meer in 2020

Vrijdag 24 juli 2020

WEGENS CORONA GEEN VAKANTIES MEER DIT JAAR!

Na een lange periode van alleen maar digitaal contact is het bestuur van Lob'Star afgelopen week, vrijdag 24.07, weer in vergadering bij elkaar geweest. Belangrijkste besluit voor de korte termijn: wegens Corona worden dit jaar geen midweek of weekend vakanties meer aangeboden. 

Lees verder

SPECIAAL AANBOD: KERSTMIDWEEK IN TOPPARK VALKENBURG!

Van 21 tot 27 december Kerstmis in Valkenburg!

SPECIAAL AANBOD: KERSTMIDWEEK IN TOPPARK RESIDENCE VALKENBURG!
Na de succesvolle herfstweek met 12 gezinnen hebben wij voor tien gezinnen met kinderen met kanker een speciaal aanbod: een Kerstmidweek in Toppark Residence Valkenburg in de periode van 21 tot 27 december (4 overnachtingen!). 

 

 

Lees verder

TOEKOMST LOB'STAR

Het Lob’Star vakantiehuis
Een lonkend perspectief naar de toekomst!
Stichting Lob’Star viert dit jaar haar 15 jarig jubileum. Ons doel; gezinnen met kinderen met kanker even uit de waan van alledag halen, even energie tanken, even onderdompelen in een warm bad van verrassende bourgondische gastvrijheid op een bijzondere Limburgse locatie.  
Lees verder

MIDWEKEN EN WEEKENDEN 2019 GROOT SUCCES!

De actie om in de herfstvakantie van 2019 gezinnen met kinderen met kanker een speciaal arrangement aan te bieden is een groot succes!

Lees verder