Zakelijke donatie

Hoe kunt u met uw bedrijf Lob’Star steunen?

Bedrijfsdonateurschap
Door deel te nemen aan het bedrijfsdonateursprogramma steunt u Lob’Star. Om de vakantieweken te kunnen blijven organiseren is duurzame steun noodzakelijk: we vragen daarom iedere donateur om minimaal drie jaar donateur te blijven. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een kortere periode. De jaarlijkse bijdrage voor bedrijfsdonateurs bedraagt minimaal € 250,- maar meer mag uiteraard ook! 

Eenmalige gift
Met een eenmalige gift, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een jubileum, personeelsfeest of evenement, levert uw organisatie een belangrijke bijdrage aan de organisatie van vakantieweken. U kunt het gewenste bedrag overmaken op rekening NL29 RABO 0102 2868 09 ten name van Lob’Star, onder vermelding van 'gift'.

ANBI & Fiscus
Lob’Star is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar!

Wij doen mee aan het bedrijfsdonateursprogramma:
Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Bank-/girorekening: *

Naam contactpersoon: *
Aanhef: * Dhr.  Mevr. 
Voorletters: *
Geboortedatum:
Functie: *
E-mailadres (zakelijk): *
Telefoonnummer (zakelijk): *
Onderwerp: *
Reactie/opmerking:
Velden gemarkeerd met een * dienen verplicht ingevuld te worden. Wij hebben uw e-mailadres nodig om u een bevestiging van uw donatie toe te kunnen sturen. Dit geeft u tevens de gelegenheid om alle gegevens nog eenmaal na te kijken.
Wij steunen stichting Lob’Star als bedrijfsdonateur.
HIERBIJ MACHTIGEN WIJ STICHTING LOB’STAR OM, TOT WEDEROPZEGGING, ÉÉN KEER PER JAAR VAN BOVENGENOEMDE REKENING, AF TE SCHRIJVEN, EEN BEDRAG VAN:
Bedrag
De jaarlijkse bijdrage voor bedrijfsdonateurs bedraagt minimaal € 250,- maar meer mag uiteraard ook!
Kies bedrag:
Een hoger bedrag namelijk:
zegge: