Wie is Lob'Star?

De doelstelling van Stichting Lob'Star is het moreel en financieel ondersteunen van kinderen met kanker. Dit doen wij door midweken en weekenden te organiseren voor de kinderen en hun gezin. Het doel is om even de waan van alle dag te vergeten en  nieuwe energie op te doen! 

Stichting Lob’Star is een initiatief van mensen geboren onder het sterrenbeeld Kreeft maar inmiddels omarmt door allen die zich verbonden voelen met kinderen met kanker en hen daarom ondersteunen. Alle inspanningen van Lob’Star zijn gericht op één ding: een lach toveren op het gezicht van kinderen met kanker door hen eventjes, samen met hun familie, uit de waan van alle dag te halen. Daarom organiseren wij de Lob'Star midweken en weekenden vol met onvergetelijke momenten!

In de praktijk bleken 'Kreeft' en 'kanker' begrippen die taalkundig onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn;cancer, krebts! Daarnaast zijn Kreeften emotion driven, een karaktertrek die bij uitstek ingezet kan worden in het emotionele proces rondom kanker bij kinderen. Empathie gelieerd aan daadkracht, dat zou in de uitvoering van allerlei projecten onderscheidend moeten zijn. Deze gedachten hebben in 2004 geresulteerd in de oprichting van Lob’Star, een stichting die zich ten doel heeft gesteld kinderen met kanker en hun familie te ondersteunen. Om deze doelstelling te realiseren nodigen wij iedereen, ongeacht het sterrenbeeld uit om mee te helpen; samen staan we sterk!